cover-image

Uitzenden

Onze flexwerkers: de ideale combinatie van risicoloze flexibiliteit voor jou en tóch betrokken, verantwoordelijke en leergierige medewerkers!

Flexwerkers vergroten jouw flexibiliteit en omdat ze bij ons in dienst zijn, heb je minimale zorgen en risico’s. Maar hoe weet jij dat die flexwerkers hun beste beentje voor zetten? Omdat wij Meta Carrière heten!

Die naam hebben wij niet voor niets: het zit in ons DNA om flexwerkers aan te trekken en te begeleiden die via ons stappen zetten in hun eigen meta-carrière, hun werkende leven. Flexwerkers die houden van hun vak en van hun verantwoordelijkheid. Die graag bijdragen aan jouw succes als ondernemer, want dat is ook hún succes.

En niet alleen onze flexwerkers leveren hun beste werkende zelf, dat doen wij ook. Door de juiste match te vinden, te zorgen voor alle benodigde opleidingen en certificaten. En natuurlijk door onze flexwerken prima arbeidsvoorwaarden te bieden, zodat ze bij jou onbekommerd topprestaties leveren.

meta carrière: takes you forward!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.