cover-image

Over ons

Onze naam is ons DNA: Meta Carrière. Wij kijken altijd naar het grote plaatje van het werkende leven van al onze medewerkers – flex en intern. Iedereen werkt een groot deel van zijn of haar leven. En of je het nou beseft of niet, of je het nauwkeurig plant of aan het toeval overlaat: die decennia vormen altijd een carrière – jouw meta-carrière.

Werk je bij of via ons, dan sta je in jouw meta-carrière een tijdje onder onze hoede, draag je bij aan ons succes - en wij aan het jouwe. Wij hebben veel respect voor jouw meta-carrière en zullen er alles aan doen om daarbinnen het positieve verschil te maken.

En hoe doen we dat? Door je te laten shinen bij onze opdrachtgevers! Onze flexwerkers zijn dol op vakmanschap en nemen van nature hun verantwoordelijkheid. Ze leveren graag een bijdrage aan het succes en dus de groei van onze opdrachtgevers.

Onze certificaten

Dat zit wel goed! Wij zijn NEN-gecertificeerd en lid van de brancheorganisatie NBBU. Zo weet jij zeker dat het goed zit bij ons.

Meta Carrière: Takes You Forward!

Werken bij Meta Carrière

Niet alleen onze flexwerkers zijn ons goud, dat geldt net zo goed voor jou als interne medewerker! Want alleen goud maakt goud. Wij zijn zo goed als jij bent. Wij kunnen alleen maar waarmaken waar wij voor staan, als wij vol voor jou staan. En dus is Meta Carriere dé plek voor jouw ontwikkeling binnen jouw werkende leven. Natuurlijk hopen wij dat je lang bij ons blijft en daar doen wij met onze arbeidsvoorwaarden alles aan. Tegelijkertijd stimuleren wij jouw groei, óók als je dat naar een volgende werkgever leidt. Door jou centraal te stellen, laten wij zien dat wij onze naam eer aandoen.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.