cover-image

Werk en ontwikkeling

Werk én ontwikkeling… dit is echt waarvoor wij op aarde zijn. Wij helpen je aan goed werk én helpen je te werken aan jouw ontwikkeling. Want het gaat ons om jouw werkende leven, jouw meta-carrière! We heten immers niet voor niets zo.

Trainingen, opleidingen, werken en leren.

Doe een opleidingstest

Wil je eerst weten wat je huidige vaardigheden en capaciteiten zijn, waar je kunt verbeteren en welke opleiding daar het beste bij past? Heel slim! Via ons kun je een opleidingstest doen.Wil je dat? Meld het ons via het contactformulier en wij regelen het voor je.

Volg bij ons een training of een opleiding

Jij werkt via ons, wij ondersteunen je graag met een passende training of opleiding. Zo investeer je niet alleen in je huidige werk, maar ook in de volgende stap in jouw werkende leven! Wij hebben een eigen opleidingscentrum op een mooie locatie in Den Haag. Daar geven wij opleidingen samen met toppers in hun veld. Zodat jij de allerbeste training krijgt voor het werk dat je al doet of gaat doen. Zo verdiep je je ambacht en wordt je werk leuker en vaak ook beter betaald.En als je wilt doorgroeien naar een hoger niveau? Dan betalen wij jouw praktijkopleiding zodat je op dat niveau kunt instromen. Zo zet je samen met ons de volgende stap in je werkende leven.Heb je een mbo/hbo opleiding afgerond of zit je nog op school? Wij zorgen er met een opleiding voor dat jouw theoretische of technische kennis perfect aansluit bij de praktijk van het werk.

Kies voor leren en werken tegelijk

Een deel van de week leren en de rest werken, wat je leert meteen in de praktijk toepassen en andersom… leren en werken tegelijk is echt een toffe combinatie! Geen wonder dat wij dat van harte ondersteunen. En niet alleen wij zijn fan: werkgevers vinden dit óók een goed idee. Samen bespreken wij waar jouw talenten het beste tot ontwikkeling komen. Daarna maken wij een werk-leerplan met jou en jouw werkgever.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.